Sv Stahl Sennigsdorf

KĂ©toldalas, ezĂŒstbƑl öntött Ă©rem. A domborĂș dĂ­szĂ­tĂ©s Ă©s a szĂ­nes nyomtatĂĄsra szolgĂĄlĂł hely teszi kiemelkedƑvĂ© ezt az Ă©rmet.

Átfutási idƑ

4

hét*

EzĂŒstĂ©rmek az Sv Stahl Sennigsdorfban

A futĂĄs nagyon nĂ©pszerƱ sport, amelyet bĂĄrmely korosztĂĄly Ă©lvezhet. Ez egy olyan sport, amely az Ă©lvezet mellett elĂ©gedettsĂ©get is jelent, Ă©s amelynek az Ă©rmek a szimbĂłlumai. A WinmednĂ©l a legmodernebb technolĂłgiĂĄval minden nap kĂ©szĂ­tĂŒnk emlĂ©kĂ©rmeket a futĂĄsrĂłl. Az Sv Stahl Sennigsdorf szĂĄmĂĄra ezĂŒstbƑl kĂ©szĂ­tettĂŒk el az eredeti, mĂ©retre szabott Ă©rmeket. A kĂ©toldalas Ă©rmek szĂĄmos hĂĄromdimenziĂłs dĂ­szĂ­tĂ©ssel rendelkeznek. RĂĄadĂĄsul az Ă©rem hĂĄtoldalĂĄn egy speciĂĄlisan erre a cĂ©lra kialakĂ­tott hely van a szemĂ©lyre szabott nyomtatĂĄs szĂĄmĂĄra.

Kifejezetten az Ön szĂĄmĂĄra tervezett Ă©rmek

CĂ©gĂŒnknĂ©l az Ă©rmek egyedi megrendelĂ©sre kĂ©szĂŒlnek, ami figyelembe veszi az ĂŒgyfĂ©l igĂ©nyeit Ă©s lehetƑsĂ©geit. CĂ©gĂŒnk tapasztalt Ă©remgyĂĄrtĂł is, amellyel a szervezƑk a futĂłkat jutalmazzĂĄk. Az ĂĄltalunk kĂ©szĂ­tett dĂ­jak modern vĂĄlaszt adnak a sportesemĂ©nyek gyƑzteseinek növekvƑ elvĂĄrĂĄsaira. Egyedi tervezĂ©sƱ Ă©rmeinknek köszönhetƑen a rĂ©sztvevƑk megbecsĂŒlĂ©st Ă©rezhetnek, ami arra kĂ©szteti Ƒket, hogy visszatĂ©rjenek az Ön ĂĄltal szervezett következƑ rendezvĂ©nyre. RĂĄadĂĄsul egy igazĂĄn egyedi Ă©remmel gazdagĂ­thatod a nyeremĂ©nygyƱjtemĂ©nyĂŒket, amelyet nem fognak elfelejteni.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot Ă©s rendeljen Ă©rmet a rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
55 x 55 mm
EzĂŒst
standard szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!