The Groovy One

LĂ©zerrel vĂĄgott Ă©rem stĂ­lusos ezĂŒst szĂ­nben. SzĂĄmos hĂĄromdimenziĂłs, tökĂ©letesen kidolgozott dĂ­szĂ­tĂ©s jellemzi.

Átfutási idƑ

2

hét*

A “The Groovy One” izgalmas Ă©rme

Érmeinket kis mƱalkotĂĄsokkĂ©nt kezeljĂŒk. EzĂ©rt a WinmednĂ©l mindent megteszĂŒnk annak Ă©rdekĂ©ben, hogy minden egyes darab tökĂ©letesen mutasson. A ,,The Groovy One” Ă©rem kĂ©tsĂ©gtelenĂŒl egy szĂĄmos dĂ­szĂ­tĂ©ssel teli dizĂĄjn . Ez az acĂ©l Ă©rem eredeti formĂĄjĂș, amelyet hullĂĄmos körvonalĂș, fekete vonalakbĂłl ĂĄllĂł dĂ­szĂ­tĂ©s tesz vĂĄltozatossĂĄ. EzenkĂ­vĂŒl a belsejĂ©ben hĂĄromdimenziĂłs felirat Ă©s egy bagoly szemet gyönyörködtetƑ kĂ©pmĂĄsa lĂĄthatĂł. Mi több, a lakkrĂ©tegnek köszönhetƑen az Ă©rem csillog a fĂ©nyben, mĂ©g jobban magĂĄra vonva a figyelmet. Az egĂ©szet egy szemĂ©lyre szabott szalag teszi teljessĂ©.

Minden szempontból tökéletes futóérmek

A tökĂ©letes Ă©rem elkĂ©szĂ­tĂ©sĂ©hez tapasztalatra, szakĂ©rtelemre Ă©s a legmodernebb technolĂłgiĂĄhoz valĂł hozzĂĄfĂ©rĂ©sre van szĂŒksĂ©g. CĂ©gĂŒnk mindezzel rendelkezik, ezĂ©rt a legmagasabb szĂ­nvonalĂș megvalĂłsĂ­tott projektekkel bĂŒszkĂ©lkedhet. VelĂŒnk felejthetetlen futóérmeket kĂ©szĂ­thet, amelyek a legaprĂłbb rĂ©szletekig megfelelnek az elvĂĄrĂĄsainak. Az egyedi tervezĂ©s rĂ©vĂ©n bĂĄrmilyen formĂĄjĂș, mĂ©retƱ vagy szĂ­nƱ Ă©rmet el tudunk kĂ©szĂ­teni Önnek. Anyagok szĂ©les skĂĄlĂĄja ĂĄll rendelkezĂ©sĂŒnkre, amelyekbƑl az Ă©rmeket kĂ©szĂ­tjĂŒk. Ez lehetƑvĂ© teszi szĂĄmunkra, hogy minden nap emlĂ©kezetes, egyedi Ă©rmeket kĂ©szĂ­tsĂŒnk.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot, Ă©s rendeljen Ă©rmet rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
65 x 65 mm
Antik ezĂŒst
személyre szabott szalag

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

LĂ©zeres vĂĄgĂĄs
3D nyomtatĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!