Sportok

Detska Tour

A trófea lézervágott fémből készült, amelyet színes nyomtatással vontunk be. Az egészet egy márványból készült stabil alapra helyeztük.

Átfutási idő

10

munkanap*

Egy modern szobor a Detska Tour Petrasagan számára

A győztesek kiváló minőségű díjakat érdemelnek. Ezért készítettünk gyönyörű kerékpáros szobrocskákat a Detska Tour Petrasagana versenyen részt vevő legjobb versenyzőknek. Fémből készítettük őket, amit lézerrel vágtunk ki. A szobrocskát a lekerekített forma mellett a trófea belsejében lévő kivágások is megkülönböztetik. Ezek modern jelleget kölcsönöznek az általános kialakításnak, miközben szemet gyönyörködtetőek is. A díj felületén egy jellegzetes, színes nyomtatás is található, amely helyenként az ujjak alatt is érezhető. A trófea modern fémszerkezetét egy tömör márvány talapzat egészíti ki, ami tovább növeli a trófea általános jellegét.

Kerékpáros trófeák az Ön által szervezett versenyekhez

A kerékpárversenyek szervezése sok előkészületet igényel. Ezért a Winmednél segítünk a szervezőknek a tökéletes, dedikált rendezvénydíjak létrehozásában. Ehhez az iparág legmodernebb gépparkját használjuk, amellyel szinte bármilyen formatervezést el tudunk készíteni. Velünk olyan szobrocskát készíthet, amely kiemelkedik formájával, méretével és mindenekelőtt a legmagasabb minőségű anyagokkal, amelyeket kombinálhat. Mindezt azért, hogy a díj minden elvárásának megfeleljen.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendeljen trófeát az Ön rendezvényére!

Méretek:

17

Magasság
(cm)

9

szélesség
(cm)

Felhasznált anyagok:

Fém
Márvány alap

Felhasznált személyre szabási technikák:

Lézeres vágás
3D nyomtatás
Színes nyomtatás

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásáhOZ?

Szeretne többet megtudni a termékekről testreszabásáról?
Válaszolok minden velük kapcsolatos kérdésére!