Usedom-Marathon 2019

Az eredeti futóérmek ĂĄttörĂ©sekkel, 3D dĂ­szĂ­tĂ©ssel Ă©s szĂ­nes zomĂĄnccal a közĂ©psƑ rĂ©szen.

Átfutási idƑ

4

hét*

Usedom-Marathon, gyönyörƱ futóérmekkel megkoronåzva

A futóérmek, amelyeket a legnĂ©pszerƱbb maratonokon Ă©s versenyeken osztanak ki, kĂŒlönleges tervezĂ©sĂŒkkel tƱnnek ki. A szervezƑk tudjĂĄk, hogy a szĂ©p egyedi Ă©rmek nemcsak több rĂ©sztvevƑt vonzanak, hanem az esemĂ©ny szimbĂłlumĂĄvĂĄ is vĂĄlnak.

Ilyen megvalĂłsĂ­tĂĄs volt az Usedom-Marathonra kĂ©szĂ­tett Ă©rmek, amelyek formĂĄjukkal Ă©s hĂĄromdimenziĂłs dĂ­szĂ­tĂ©sĂŒkkel tƱnnek ki, kĂŒlönösen a medal közepĂ©n talĂĄlhatĂł madĂĄr dĂ­szĂ­tĂ©sĂ©vel. Ezt a szimbĂłlumot mĂ©g jobban kiemelve, szĂ­nes zomĂĄnccal vontuk be, ami magĂĄra vonja a tekintetet.

Mindez azĂ©rt, hogy az Ă©rmek emlĂ©kezetesek maradjanak Ă©s emlĂ©keztessĂ©k a futĂłkat a rĂ©szvĂ©telre ezen a kĂŒlönleges esemĂ©nyen.

Winmed – tervezĂŒnk Ă©s gyĂĄrtunk Ă©rmeket minden futĂłesemĂ©nyre

Mint Ă©rmegyĂĄrtĂł, az Ă©rmek kĂ©szĂ­tĂ©sĂ©vel foglalkozunk azok minden lĂ©pĂ©sĂ©n. Csapattagjaink között talĂĄlsz tapasztalt grafikusokat, akik egyedi terveket kĂ©szĂ­tenek, gĂ©peket kezelƑ munkatĂĄrsakat Ă©s koordinĂĄtorokat, akik azt ellenƑrzik, hogy minden rendelĂ©s idƑben eljusson az ĂŒgyfelekhez.

Csoportunk tapasztalt emberekbƑl ĂĄll, akik szenvedĂ©llyel vĂ©gzik a munkĂĄjukat. GyƑzƑdj meg errƑl Ă©s vedd fel a kapcsolatot tanĂĄcsadĂłnkkal, aki segĂ­t lĂ©trehozni azokat a dĂ­jakat, amelyekrƑl a sportolĂłk ĂĄlmodnak.

LĂ©pj velĂŒnk kapcsolatba Ă©s rendelj egy Ă©rmet a versenyedre!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
70 x 60 mm
Antik ezĂŒst
személyre szabott szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s
Színkitöltés

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!