Herzo Run 2019

NĂ©gyzet alakĂș Ă©rmek egyedi megrendelĂ©sre antik ezĂŒst szĂ­nben hĂĄromdimenziĂłs dĂ­szĂ­tĂ©sekkel.

Átfutási idƑ

4

hét*

Klasszikus és elegåns futóérmek

Az Ă­zlĂ©sek kĂŒlönbözƑek. Azonban fĂŒggetlenĂŒl az egyĂ©ni preferenciĂĄktĂłl, mindenki szereti a klasszikust. Ezt tartjĂĄk rendkĂ­vĂŒl elegĂĄnsnak Ă©s megfelelƑnek minden alkalomra – beleĂ©rtve a futĂłversenyeket is.

EzĂ©rt kĂ©szĂ­tettĂŒnk kĂŒlönleges egyedi Ă©rmeket a Herzo Run szĂĄmĂĄra a klasszikus antik ezĂŒst szĂ­nben. A tervezĂ©s sorĂĄn belefoglaltuk a hĂĄromdimenziĂłs dĂ­szĂ­tĂ©seket is, amelyek a vĂĄroshoz Ă©s a futĂĄshoz kapcsolĂłdnak.

ÍzlĂ©ses összehangolĂĄsuk rĂ©vĂ©n az egĂ©sz egy inspirĂĄlĂł Ă©s Ă©rdekes kĂ©pet alkot, ami emlĂ©keztet az esemĂ©nyen valĂł rĂ©szvĂ©telre. EzenkĂ­vĂŒl a futóérmeket egyedi szalaggal egĂ©szĂ­tettĂŒk ki, amelyre az esemĂ©ny nevĂ©t Ă©s logĂłjĂĄt hĂ­meztĂŒk.

Winmed – Klasszikus Ă©rmek egyedi rendelĂ©sre modern kivitelben

CĂ©gĂŒnk, mint hosszĂș ideje mƱködƑ egyedi Ă©rmek gyĂĄrtĂłja, a vĂĄltozatossĂĄgra törekszik. EzĂ©rt kĂ­nĂĄlatunkban megtalĂĄlhatĂłak a klasszikus Ă©s az egyedi megvalĂłsĂ­tĂĄsok is. FĂŒggetlenĂŒl azonban a dĂ­j jellegĂ©tƑl – minden egyes darabot a legmodernebb technolĂłgiĂĄval kĂ©szĂ­tĂŒnk.

EzĂĄltal kĂ©pesek vagyunk megvalĂłsĂ­tani minden, mĂ©g a legbonyolultabb terveket is. NĂ©zd meg a lehetƑsĂ©geinket Ă©s lĂĄsd, milyen szĂ©p egyedi Ă©rmeket tudunk kĂ©szĂ­teni a versenyedre!

LĂ©pj velĂŒnk kapcsolatba Ă©s rendelj egy Ă©rmet a futĂłesemĂ©nyedre!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
70 x 60 mm
Antik ezĂŒst
személyre szabott szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!