WUAP World Championship

Öntött arany Ă©rem festett 6 szĂ­nben. A szĂ­nösszeĂĄllĂ­tĂĄs tökĂ©letesen illeszkedik a versenyhez kapcsolĂłdĂł szĂ­nekhez, Ă©s a szĂ­nek közötti arany szegĂ©lyek csak fokozzĂĄk a hatĂĄst.

Átfutási idƑ

4

hét*

SzĂ­nes Ă©rmek a WUAP vilĂĄgbajnoksĂĄgban kĂ©szĂŒlt

A sĂșlyemelĂ©s hatalmas erƑvel jĂĄr. És ez viszont tökĂ©letesen formĂĄs testalkatĂș. SzĂĄmos versenyen a legerƑsebb sportolĂłk emlĂ©kĂ©rmet kapnak, amelyet ĂĄltalĂĄban a nyakukba akasztanak. Ahhoz azonban, hogy az Ă©rem jĂłl nĂ©zzen ki a formĂĄs, nagy izmok hĂĄtterĂ©ben, mĂ©retben is ki kell tƱnnie. EzĂ©rt a WUAP vilĂĄgbajnoksĂĄgra egyedi mĂ©retben kĂ©szĂ­tettĂŒnk öntött Ă©rmeket. Emellett eredeti, szabĂĄlytalan alakjukat szĂĄmos dĂ­szĂ­tĂ©ssel variĂĄljĂĄk. Fontos, hogy mindezek az elemek kapcsolĂłdnak az esemĂ©ny nevĂ©hez Ă©s tĂ©mĂĄjĂĄhoz. Az Ă©rem felĂŒletĂ©n ugyanis a nĂ©met zĂĄszlĂł, egy sĂșlyzĂł Ă©s vilĂĄggrafika lĂĄthatĂł. A dĂ­szĂ­tĂ©seket 6 szĂ­nben szĂ­nes zomĂĄncokkal töltik fel. Az egĂ©szet egy szemĂ©lyre szabott szalag teszi teljessĂ©, amely illeszkedik a dizĂĄjnhoz.

Az Ön esemĂ©nyĂ©nek dedikĂĄlt Ă©rmek

Minden erƑnlĂ©ti sportverseny mĂĄs Ă©s mĂĄs. Azonban ugyanazokon az elveken alapulnak. A gyƑztest mindig kivĂĄlasztjĂĄk, Ă©s ennek megfelelƑen kell tisztelni. A Winmed segĂ­tsĂ©gĂ©vel lĂ©trehozhatja a tökĂ©letes dĂ­jat az Ön ĂĄltal szervezett esemĂ©nyhez. Ennek oka, hogy Ă©vek Ăłta eredeti Ă©rmeket kĂ©szĂ­tĂŒnk erƑnlĂ©ti versenyekre. A modern technolĂłgiĂĄnak, a szenvedĂ©lynek Ă©s az egyĂ©ni megközelĂ­tĂ©snek köszönhetƑen gyakorlatilag bĂĄrmilyen formatervet el tudunk kĂ©szĂ­teni. FĂŒggetlenĂŒl a formĂĄtĂłl, mĂ©rettƑl, szĂ­nektƑl vagy felhasznĂĄlt anyagoktĂłl, nĂĄlunk biztos lehet benne, hogy az Ă©rmek a legmagasabb minƑsĂ©gi követelmĂ©nyeknek is megfelelnek. Ezt az iparĂĄgban eltöltött Ă©vek Ă©s több szĂĄz elĂ©gedett ĂŒgyfĂ©l igazolja.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot Ă©s rendeljen Ă©rmet a rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
75 x 55 mm
Antik arany
személyre szabott szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s
Színkitöltés

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!