FĂ©m Ă©rem NyeremĂ©nykĂ©szletSportokErƑsĂ­tƑ sportok

PCA Hungary

Nagy, kerek acĂ©l Ă©rmek, lyukakkal, amelyek hangsĂșlyozzĂĄk a belsƑ dĂ­szĂ­tĂ©st. Az egĂ©sz UV nyomtatĂĄssal van bevonva, amelynek 3D elemek, Ă©s szemĂ©lyre szabott szalagon van felfĂŒggesztve.

Átfutási idƑ

2

hét*

A készlet tovåbbi jutalmak:

Egyedi sportérmek a PCA Hungary szåmåra

IdĂ©n cĂ©gĂŒnknek volt a megtiszteltetĂ©se, hogy elkĂ©szĂ­tse az Ă©rmeket a PCA Hungary, vagyis a Physical Culture Association esemĂ©nyĂ©re. Ez egy szervezet, amelyet 2015 jĂșliusĂĄban alapĂ­tottak az EgyesĂŒlt KirĂĄlysĂĄgban, Ă©s az etikĂĄt, a kultĂșrĂĄt Ă©s a becsĂŒletessĂ©get promĂłzza a testĂ©pĂ­tƑ sportban. A szervezet Ă©vrƑl Ă©vre kiterjeszti tevĂ©kenysĂ©gĂ©t tovĂĄbbi orszĂĄgokra, elismerve a sportolĂłk kemĂ©ny munkĂĄjĂĄt Ă©s elkötelezettsĂ©gĂ©t. Az Ă©rem rendelĂ©s-eket, amelyeket a magyar PCA kiadĂĄsĂĄra kĂ©szĂ­tettĂŒnk, az ĂĄllĂłkĂ©pessĂ©g Ă©s az elszĂĄntsĂĄg szimbĂłlumai. Egyedileg terveztĂ©k Ƒket, hogy tiszteletben tartsĂĄk azokat a kiemelkedƑ sportolĂłkat, akik tĂșllĂ©pik a lehetƑsĂ©gek hatĂĄrait, Ă©s testĂŒket a tökĂ©letessĂ©gig formĂĄljĂĄk.

Szenvedéllyel tervezett sportérmek

A PCA Hungary szĂĄmĂĄra kĂ©szĂ­tett fĂ©m Ă©rmekĂŒnknek kerek alakja van, Ă©s ĂĄttört lyukakat tartalmaznak, amelyek a szervezƑ logĂłjĂĄnak alakjĂĄt kĂ©pezik. SzĂ­nes UV nyomtatĂĄssal dobtuk fel Ƒket, amely 3D hatĂĄst ad, Ă©s a fekete hĂĄttĂ©r elƑtt kĂŒlönleges karaktert kölcsönöz. Fontos, hogy az Ă©rmek dĂ­szĂ­tĂ©sei utalnak MagyarorszĂĄgra Ă©s a testĂ©pĂ­tĂ©sre, tiszteletet mutatva a hagyomĂĄnyok Ă©s a sport irĂĄnti szenvedĂ©ly irĂĄnt. Ezek a sportĂ©rmek nagyok, mĂ©retĂŒk kiemeli a sportolĂłk eredmĂ©nyeinek fontossĂĄgĂĄt. EzenkĂ­vĂŒl szublimĂĄciĂłs szalagon lĂłgnak, ami eleganciĂĄt ad nekik. Az egĂ©sz egyedi hagyomĂĄny Ă©s sport összekötĂ©se, amely a erƑt, elszĂĄntsĂĄgot Ă©s ĂĄllĂłkĂ©pessĂ©get szimbolizĂĄlja.

InspirĂĄlĂłdjon a Winmed Ă©rmektƑl

A Winmed egy cĂ©g, amely sportdĂ­jak Ă©s Ă©rmek gyĂĄrtĂłja, amelyek a gyƑzelem szimbĂłlumai vilĂĄgszerte. DĂ­jaink inspirĂĄciĂłs forrĂĄsok is, amelyek motivĂĄljĂĄk a sportolĂłkat a mĂ©g nagyobb sikerek elĂ©rĂ©sĂ©re. KĂŒldetĂ©sĂŒnk, hogy a legmagasabb minƑsĂ©gƱ termĂ©keket szolgĂĄltassuk, amelyek tiszteletben tartjĂĄk a sportolĂłk kiemelkedƑ teljesĂ­tmĂ©nyĂ©t. Ebben segĂ­t nekĂŒnk iparĂĄgunk legfejlettebb gĂ©pparkja, amelyet minden Ă©rem rendelĂ©s elkĂ©szĂ­tĂ©sĂ©nĂ©l hasznĂĄlunk. Így biztosak vagyunk abban, hogy minden termĂ©kĂŒnk teljes mĂ©rtĂ©kben megfelel az ĂŒgyfelek elvĂĄrĂĄsainak. AjĂĄnlatunkban megtalĂĄlhatĂł a szemĂ©lyre szabott Ă©remtartĂł is, amely lehetƑvĂ© teszi az Ă©rmĂ©k megfelelƑ kiĂĄllĂ­tĂĄsĂĄt.

Vedd fel velĂŒnk a kapcsolatot Ă©s rendelj Ă©rem rendelĂ©s-t a rendezvĂ©nyedre!

Az Ă©rem jellemzƑi:

Kerek alakĂș
Ø 80 mm
fekete
személyre szabott szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

3D nyomtatĂĄs
LĂ©zeres vĂĄgĂĄs
SzĂ­nes nyomtatĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!