WUAP European Championships 2022

Az aranyĂ©rmeket sok dĂ­szĂ­tĂ©ssel öntöttĂŒk, Ă©s nĂ©hĂĄnyat fekete Ă©s piros zomĂĄnccal töltöttĂŒnk ki. Az Ă©rmet egy szemĂ©lyre szabott szalagra akasztottuk.

Átfutási idƑ

4

hét*

WUAP Európa-bajnoksåg 2022 megtiszteltetés érmeinkkel

Az erƑsport olyan sportĂĄg, amely sok ĂĄldozatot követel a sportolĂłtĂłl. MindazonĂĄltal ez egy olyan sport, amely rendkĂ­vĂŒl kifizetƑdƑ. Rendszeres gyakorlĂĄsa nemcsak erƑs fizikumot, hanem erƑs jellemet is Ă©pĂ­t. A gyƑzelem tehĂĄt nem csak szimbolikus jelentƑsĂ©gƱ ezen a terĂŒleten. Ez egyben motivĂĄciĂł is a mĂ©g nagyobb sikerek elĂ©rĂ©sĂ©re. Ezt jĂłl tudja a WUAP EurĂłpa-bajnoksĂĄg szervezƑje, aki a Winmed segĂ­tsĂ©gĂ©vel eredeti Ă©rmeket kĂ©szĂ­tett a legjobb sportolĂłknak. A testre szabott Ă©rmek kerek alakĂșak Ă©s aranyszĂ­nƱek, ami a gyƑzelemhez kapcsolĂłdik. RĂĄadĂĄsul a felĂŒletĂ©n szĂĄmos hĂĄromdimenziĂłs dĂ­szĂ­tĂ©s talĂĄlhatĂł, amelyeket piros Ă©s fekete zomĂĄnc egĂ©szĂ­t ki. A tetejĂ©n egy szublimĂĄciĂłs szalag talĂĄlhatĂł, amelyre az elsƑ, mĂĄsodik Ă©s harmadik helyezett neve van nyomtatva.

SzemĂ©lyre szabott Ă©rmek velĂŒnk

Olyan Ă©rmet keres, amely tökĂ©letesen tĂŒkrözi az Ön ĂĄltal szervezett esemĂ©ny hangulatĂĄt? JĂł helyen jĂĄrsz! CĂ©gĂŒnknĂ©l minden megrendelĂ©shez egyĂ©ni megközelĂ­tĂ©st alkalmazunk, Ă©s az Ön igĂ©nyei szerint tervezzĂŒk meg azokat. KĂ­nĂĄlatunkban kĂŒlönbözƑ anyagokbĂłl kĂ©szĂŒlt eredeti Ă©rmeket talĂĄl, köztĂŒk nem szabvĂĄnyosakat is. ValĂłjĂĄban gyantĂĄbĂłl, homokbĂłl kĂ©szĂŒlt vagy fluoreszkĂĄlĂł festĂ©kkel kiegĂ©szĂ­tett kitĂŒntetĂ©seket kĂ©szĂ­tĂŒnk. Mindezt azĂ©rt, hogy a projekt mĂ©g jobban kiemelkedjen, Ă©s tökĂ©letesen illeszkedjen a rendezvĂ©ny tĂ©mĂĄjĂĄhoz, Ă©s a rĂ©sztvevƑk szĂ©les körĂ©t vonzza.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot Ă©s rendeljen Ă©rmet a rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

Kerek alakĂș
Ø 60 mm
Arany
személyre szabott szalag
3d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s
Színkitöltés

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!