WUAP European Championships 2022

Az arany√©rmeket sok d√≠sz√≠t√©ssel √∂nt√∂tt√ľk, √©s n√©h√°nyat fekete √©s piros zom√°nccal t√∂lt√∂tt√ľnk ki. Az √©rmet egy szem√©lyre szabott szalagra akasztottuk.

√Ātfut√°si idŇĎ

4

hét*

WUAP Európa-bajnokság 2022 megtiszteltetés érmeinkkel

Az erŇĎsport olyan sport√°g, amely sok √°ldozatot k√∂vetel a sportol√≥t√≥l. Mindazon√°ltal ez egy olyan sport, amely rendk√≠v√ľl kifizetŇĎdŇĎ. Rendszeres gyakorl√°sa nemcsak erŇĎs fizikumot, hanem erŇĎs jellemet is √©p√≠t. A gyŇĎzelem teh√°t nem csak szimbolikus jelentŇĎs√©gŇĪ ezen a ter√ľleten. Ez egyben motiv√°ci√≥ is a m√©g nagyobb sikerek el√©r√©s√©re. Ezt j√≥l tudja a WUAP Eur√≥pa-bajnoks√°g szervezŇĎje, aki a Winmed seg√≠ts√©g√©vel eredeti √©rmeket k√©sz√≠tett a legjobb sportol√≥knak. A testre szabott √©rmek kerek alak√ļak √©s aranysz√≠nŇĪek, ami a gyŇĎzelemhez kapcsol√≥dik. R√°ad√°sul a fel√ľlet√©n sz√°mos h√°romdimenzi√≥s d√≠sz√≠t√©s tal√°lhat√≥, amelyeket piros √©s fekete zom√°nc eg√©sz√≠t ki. A tetej√©n egy szublim√°ci√≥s szalag tal√°lhat√≥, amelyre az elsŇĎ, m√°sodik √©s harmadik helyezett neve van nyomtatva.

Szem√©lyre szabott √©rmek vel√ľnk

Olyan √©rmet keres, amely t√∂k√©letesen t√ľkr√∂zi az √Ėn √°ltal szervezett esem√©ny hangulat√°t? J√≥ helyen j√°rsz! C√©g√ľnkn√©l minden megrendel√©shez egy√©ni megk√∂zel√≠t√©st alkalmazunk, √©s az √Ėn ig√©nyei szerint tervezz√ľk meg azokat. K√≠n√°latunkban k√ľl√∂nb√∂zŇĎ anyagokb√≥l k√©sz√ľlt eredeti √©rmeket tal√°l, k√∂zt√ľk nem szabv√°nyosakat is. Val√≥j√°ban gyant√°b√≥l, homokb√≥l k√©sz√ľlt vagy fluoreszk√°l√≥ fest√©kkel kieg√©sz√≠tett kit√ľntet√©seket k√©sz√≠t√ľnk. Mindezt az√©rt, hogy a projekt m√©g jobban kiemelkedjen, √©s t√∂k√©letesen illeszkedjen a rendezv√©ny t√©m√°j√°hoz, √©s a r√©sztvevŇĎk sz√©les k√∂r√©t vonzza.

Vegye fel vel√ľnk a kapcsolatot √©s rendeljen √©rmet a rendezv√©ny√©re!

Az √©rem jellemzŇĎi:

Kerek alak√ļ
√ė 60 mm
Arany
személyre szabott szalag
2d

Felhasznált személyre szabási technikák:

Nagy nyom√°s√ļ √∂nt√©s
Színkitöltés

Seg√≠ts√©gre van sz√ľks√©ge az √©rem kiv√°laszt√°s√°ban?

Szeretne többet megtudni a kínálatunkról?
Válaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!