FĂ©m Ă©rem NyeremĂ©nykĂ©szletSportokErƑsĂ­tƑ sportok

PowerMax Cup

Fekete szĂ­nƱ acĂ©lĂ©rmek. A nagy mĂ©ret Ă©s a kidomborodĂł szĂ­nes nyomat azok az elemek, amelyek ezt az Ă©rmet kiemelkedƑvĂ© teszik.

Átfutási idƑ

2

hét*

A készlet tovåbbi jutalmak:

Robosztus Ă©rmek a PowerMax Cup-on

Az Ă©rmek több okbĂłl is felhĂ­vjĂĄk magukra a figyelmet. Az egyik biztosan a mĂ©ret, amely fontos szerepet jĂĄtszik az erƑnlĂ©ti versenyek sorĂĄn. VĂ©gĂŒl is egy nagyobb Ă©rem jobban fog mutatni a testĂ©pĂ­tƑk erƑs Ă©s formĂĄs testalkatĂĄn. EzĂ©rt a PowerMax Cup-hoz egyedi mĂ©retben kĂ©szĂ­tettĂŒnk steel madals Ă©rmeket. RĂĄadĂĄsul lĂ©zervĂĄgĂĄssal kĂ©szĂŒlt eredeti formĂĄjukkal is kitƱnnek. Az erƑnlĂ©ti verseny Ă©rmei emellett mĂ©lyfekete szĂ­nƱek, amit kiemel a szĂ­nes nyomat. KĂ©tsĂ©gtelen, hogy az egymĂĄshoz tökĂ©letesen illeszkedƑ piros Ă©s fehĂ©r dĂ­szĂ­tĂ©sek magukra vonzzĂĄk a tekintetet. FĂ©nyben az egĂ©sz Ă©rem gyönyörƱen ragyog, kiemelve a korĂĄbban vĂĄlasztott tĂ©mĂĄt, amelyet egy sĂșlyemelƑ sportolĂł grafikĂĄja fejez ki. Ezt a hihetetlen dizĂĄjnt egy szemĂ©lyre szabott, a dizĂĄjnhoz illeszkedƑ szalag koronĂĄzza meg.

ElegĂĄns Ă©rmek a legjobbaknak

Az eredeti Ă©rmek lĂ©trehozĂĄsa nem olyan egyszerƱ dolog. MegfelelƑ felszerelĂ©st, tapasztalatot Ă©s kĂ©szsĂ©geket igĂ©nyel. Mi a WinmednĂ©l mindezeknek a követelmĂ©nyeknek eleget teszĂŒnk, szenvedĂ©llyel Ă©s a kihĂ­vĂĄsokra valĂł nyitottsĂĄggal egĂ©szĂ­tve ezt ki. VelĂŒnk igazĂĄn egyedi Ă©rmeket hozhat lĂ©tre bĂĄrmilyen esemĂ©nyre. Az iparĂĄg legmodernebb gĂ©pparkjĂĄval rendelkezĂŒnk, amely lehetƑvĂ© teszi szĂĄmunkra, hogy bĂĄrmilyen formĂĄjĂș, mĂ©retƱ vagy szĂ­nƱ Ă©rmet elkĂ©szĂ­tsĂŒnk. Fontos, hogy minden megrendelĂ©shez egyĂ©ni megközelĂ­tĂ©ssel fordulunk. EzĂ©rt kĂ©pesek vagyunk az Ön minden elvĂĄrĂĄsĂĄnak megfelelni, Ă©s olyan Ă©rmet kĂ©szĂ­teni, amely mĂ©ltĂł az Ön ĂĄltal szervezett esemĂ©nyhez.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot, Ă©s rendeljen Ă©rmet rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
60 x 70 mm
fekete
személyre szabott szalag

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

LĂ©zeres vĂĄgĂĄs
3D nyomtatĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!