Finland Powerlifting Organisation

Az Ă©rem eredeti formĂĄja Ă©s a sĂșlyemelĂ©shez kapcsolĂłdĂł, ĂŒgyesen elrejtett elemek kĂŒlönböztetik meg ezt a formatervet. Ezen kĂ­vĂŒl nĂ©hĂĄny elemet a finn zĂĄszlĂł szĂ­neiben zomĂĄnccal töltöttĂŒnk ki.

Átfutási idƑ

4

hét*

SzilĂĄrd Ă©rmek a Finn ErƑemelƑ Szervezet szĂĄmĂĄra kĂ©szĂŒltek

Az erƑ az izmokhoz Ă©s a szĂ©pen formĂĄlt testalkathoz kapcsolĂłdik. Az erƑnlĂ©ti sportokat ƱzƑ emberek minden nap a hatĂĄraikig feszegetik magukat, Ă©s legyƑzik gyengesĂ©geiket. Mindez azĂ©rt törtĂ©nik, hogy a legnagyobb gyƑzelmekhez szĂŒksĂ©ges erƑt fejlesszĂŒk. A Finn ErƑemelƑ Szervezet tudja, hogy a gyƑzelem szorosan kapcsolĂłdik a dĂ­jakhoz, amelyeket mi a Winmed gyĂĄrtunk. SƑt, a finn erƑemelƑversenyek legjobb rĂ©sztvevƑi szĂĄmĂĄra egyedi, egyedi formĂĄjĂș Ă©rmeket kĂ©szĂ­tettĂŒnk. Az Ă©rmeket hĂĄrom klasszikus szĂ­nvĂĄltozatban kĂ©szĂ­tettĂŒk el: arany, ezĂŒst Ă©s bronz. RĂĄadĂĄsul az Ă©rmeket az erƑsportok ĂĄltal inspirĂĄlt dĂ­szĂ­tĂ©sekkel dĂ­szĂ­tettĂ©k. Ezeket a dĂ­szĂ­tĂ©seket a finn zĂĄszlĂł szĂ­neiben zomĂĄncoztĂĄk. Így az egĂ©sz tökĂ©letesen illeszkedik a rendezvĂ©nyek Ă©s a helyszĂ­n hangulatĂĄhoz.

KĂ©szĂ­tse el velĂŒnk a szĂŒksĂ©ges Ă©rmeket

Minden sportesemĂ©ny mĂĄs Ă©s mĂĄs. EzĂ©rt cĂ©gĂŒnknĂ©l minden megrendelĂ©shez egyĂ©ni megközelĂ­tĂ©st alkalmazunk. SzakkĂ©pzett csapatunk eredeti terveket kĂ©szĂ­t, amelyeket aztĂĄn a legmodernebb technolĂłgia segĂ­tsĂ©gĂ©vel Ă©letre keltĂŒnk. RĂĄadĂĄsul a teljes Ă©remkĂ©szĂ­tĂ©si folyamat a technolĂłgiai parkunkban zajlik. Ez lehetƑvĂ© teszi szĂĄmunkra, hogy a legkisebb elemet is tökĂ©letesen megmunkĂĄljuk. Ez viszont garanciĂĄt nyĂșjt Önnek a legmagasabb minƑsĂ©gre, Ă©s biztosĂ­tja, hogy megrendelĂ©se teljes mĂ©rtĂ©kben megfelel az Ön elvĂĄrĂĄsainak.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot Ă©s rendeljen Ă©rmet a rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
60 x 55 mm
EzĂŒst
személyre szabott szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s
Színkitöltés

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!