NyereménykészletSportokErősítő sportok

Powermax

Egy egyszerű fekete trófea lézer vágott fémből, amelyet márvány talapzattal kombináltunk. A szobrocskán az esemény logója és neve látható UV-nyomtatással.

Átfutási idő

10

munkanap*

A készlet további jutalmak:

Fém trófea a Powermax számára

A sikernek sok arca van, és az egyik arca az emlékdíj. A Winmednél minden nap egyedi trófeákat készítünk, amelyekkel a legjobb sportolókat díjazzuk. A Powermax erőemelő versenyre készített szobor például egy ilyen megvalósítás. Egy fémlapból készítettük, amelyet lézerrel vágtunk ki. A pontos vágás lehetővé tette számunkra, hogy elérjük az eredeti formát. A trófea felülete szintén színes nyomtatással, súlyemelő motívummal van ellátva. Ráadásul az egészet lakkozással vontuk be, hogy a színes díszítéseket még jobban kiemeljük. Ezáltal a szobrocska szépen mutat és szemet gyönyörködtető.

Trófeák, hogy rendezvénye kiemelkedjen

Erőemelőversenyek szervezőjeként Ön nagyon jól tudja, milyen díjakra van szüksége a sportolóknak. Ezért cégünk lehetővé teszi, hogy az Ön elvárásainak teljesen megfelelő szobrocskákat készítsen. Nálunk szinte bármilyen alakú, méretű vagy formájú trófeát készíthet. Ráadásul számos kiváló minőségű anyag közül választhat, és akár keverheti is őket egymással. Mindezt azért, hogy a díj az Ön egyedi névjegykártyája legyen, amely kiemeli Önt.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendeljen trófeát az Ön rendezvényére!

Méretek:

25

Magasság
(cm)

15

szélesség
(cm)

Felhasznált anyagok:

Fém
Márvány alap

Felhasznált személyre szabási technikák:

Lézeres vágás
Színes nyomtatás

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásáhOZ?

Szeretne többet megtudni a termékekről testreszabásáról?
Válaszolok minden velük kapcsolatos kérdésére!