Godollo 2023

SzĂ­nes futĂł Ă©rmek kiemelkedƑ rĂłka grafikĂĄval Ă©s erƑs zöld ĂĄrnyalatokban kĂ©szĂŒlt UV nyomtatĂĄssal.

Átfutási idƑ

2

hét*

SzĂ­nes nyomtatĂĄsĂș futĂł Ă©rmek a GödöllƑ 2023-ra

A GödöllƑ 2023-as futĂĄsĂĄnak rĂ©sztvevƑi a cĂ©lba Ă©rkezve emlĂ©kĂ©rmeket kaptak, amelyeket cĂ©gĂŒnk kĂ©szĂ­tett. Ezek a szimbolikus futĂł Ă©rmek kerek alakĂșak, amelyeket precĂ­zen kivitelezett ĂĄttört rĂ©szletek gazdagĂ­tanak.

KĂ©t vĂĄltozatban kĂ©szĂ­tettĂŒk el a dĂ­jakat, amelyek alapszĂ­nben Ă©s mĂ©retben kĂŒlönböznek egymĂĄstĂłl. MindkĂ©t esetben azonban megƑriztĂŒk a termĂ©szethez kötƑdƑ, egysĂ©ges dizĂĄjnt. Az Ă©rmeket kĂŒlönbözƑ zöld ĂĄrnyalatokban kĂ©szĂŒlt szĂ­nes nyomtatĂĄssal borĂ­tottuk, amely kiemeli a dĂ­jak termĂ©szetes jellegĂ©t. RĂĄadĂĄsul közĂ©ppontjukban egy gyönyörƱ rĂłka dĂ­szĂ­tĂ©s lĂĄthatĂł, amely a futĂĄs szimbĂłluma.

Winmed – teljeskörƱ megrendelĂ©sek kivitelezĂ©se

Mint tapasztalt Ă©rmek Ă©s kupĂĄk gyĂĄrtĂłja, garantĂĄljuk a legmagasabb minƑsĂ©get, valamint egyedi Ă©s szemĂ©lyre szabott terveket. Arra törekszĂŒnk, hogy minden egyes Ă©rmĂŒnk egyedi legyen, akĂĄrcsak az eredmĂ©nyek, amelyeket szimbolizĂĄl.

EzenkĂ­vĂŒl kĂ­nĂĄlunk Ă©remtartĂłkat is, amelyek tökĂ©letesen kiemelik az Ă©rmek egyedi jellegĂ©t, ideĂĄlis helyet biztosĂ­tva az Ă©rmek bemutatĂĄsĂĄhoz Ă©s az eredmĂ©nyek megĂŒnneplĂ©sĂ©hez.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot, Ă©s rendelje meg az Ă©rmet az Ön esemĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

Kerek alakĂș
Ø 80 mm
Zöld
személyre szabott szalag

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

SzĂ­nes nyomtatĂĄs
LĂ©zeres vĂĄgĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!